Aliments naturals del productor a casa teva
( ... productes )

Bons Aliments

Vostè està aquí: Inici » Nosaltres » Què fem
dilluns, 25 maig 2020

Què fem

 

Bons Aliments a Casa és el nom de la nostra empresa i l'expressió del que fem. Us portem a casa vostra els millors aliments.

Per això seguim els següents criteris:

  1. Qualitat. Els aliments que oferim han passat un acurat procés de selecció. Els productors tenen que complir tots els requisits sanitàris que indica la legislació vigent. Però això no és suficient. Nosaltres tenim el nostre propi sistema per a auditar-los per a assegurar que el que us portarem a casa seran Bonsaliments. 
  2. Procedència natural / producció artesanal. Els animals i els vegetals, han crescut de forma natural. Sense presses. Els elaborats han estat produïts artesanalment, assegurant que en tot el procés no s'hagin utilitzat additius ni conservants artificials.
  3. Bon sabor. Els dos punts anteriors tenen que abocar necessàriament a que els Bonsaliments tinguin millor sabor que l'oferta que es troba habitualment a la indústria alimentària.
  4. Directe del productor a casa del consumidor. Els Bonsaliments que rebeu a casa vostra, són acabats de fer. No hi ha una llarga cadena en el procés de distribució que obliga als productors a tenir marges deficitaris o reduir el nivell de qualitat.
  5. Preu. Després de complir amb tots els requisits anteriors, no pagaràs més pels Bonsaliments que el que pagaries a una altra banda per uns aliments de gamma alta. La diferència és que els nostres aliments seran més bons i els rebràs a casa teva sense cap cost addicional.